24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Poklonili pisanicu Makedoncima povodom pravoslavnog Uskrsa
P

Ne propustite

Višegodišnje prijateljstvo između općina Kalinovac i Bogdanci (Makedonija) potvrđeno je postavljanjem  „Pisanice od srca“ ili „Veligdenskog jajca“ na trgu ispred mjesne crkve u Bogdancima.

Na Veliku subotu, uoči pravoslavnog Uskrsa, priređen je prigodni program u kojem su sudjelovali pjevački zbor i folklorna skupina domaćina. Velik broj okupljenih mještana pozdravili su zamjenik župana Darko Sobota i načelnik općine Kalinovac Branko Sobota, koji su istaknuli činjenicu da Pisanica od srca ne povezuje samo stanovnike općina Kalinovac i Bogdanci već i dva prijateljska naroda. Osim njih, u Bogdancima je bio i direktor županijske Turističke zajednice i idejni začetnik projekta, Zdravko Mihevc. Na daru je u ime svih stanovnika općine Bogdanci zahvalio načelnik Risto Ičkov.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nesreća

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Zapalio se plovni bager na šljunčari, radnici i vatrogasci bore se protiv buktinje

Zapalio se plovni bager na šljunčari u Gabajevoj Gredi. Kako doznajemo s mjesta događaja, plamen je buknuo na stroju, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×