7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Vrijeme promjena

Pokrenuta inicijativa za povrat Ureda Agencije za plaćanja u Križevce
P

Već je ranije utvrđeno kako je preseljenje Ureda iz Križevaca u Koprivnicu prouzročilo probleme našim poljoprivrednicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koji prosječno dva puta godišnje moraju ići u Agenciju u Koprivnicu, a čine preko 50 posto stanovništva.

Ne propustite

Na prijedlog Grada Križevaca pokrenuta je inicijativa za vraćanje Ureda Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Križevce, a koju su potpisali i župan Darko Koren, načelnik Općine Gornja Rijeka Darko Fištrović, načelnik Općine Kalnik Mladen Kešer, načelnik Općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak i načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak.

Naime, već je ranije utvrđeno kako je preseljenje Ureda iz Križevaca u Koprivnicu prouzročilo probleme našim poljoprivrednicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koji prosječno dva puta godišnje moraju ići u Agenciju u Koprivnicu, a čine preko 50 posto stanovništva.

Kada se k tome dodaju putni troškovi za službenike s područja Grada Križevaca koji svakodnevno putuju u Koprivnicu i nazad, a njihovu putni troškovi plaćaju se iz državnog proračuna, postavlja se pitanje zašto se rade toliko nepotrebni troškovi građanima, a i državnom proračunu kada Ured može zadovoljiti potrebe svih korisnika ukoliko bude u Križevcima.

Grad Križevci spremni su osigurati i prostor te uvjete za rad Ureda Agencije u Križevcima, a od Agencije očekuju razumijevanje za ovu problematiku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×