25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VELIKA AKCIJA

Policija će sutra nadzirati brzinu u svim kutovima naše županije, građani su javljali lokacije
P

Akcija će se, inače, provoditi diljem Hrvatske pa i Europske unije, s obzirom na to da je riječ o aktivnosti koju provodi ROADPOL.

Ne propustite

Policijska uprava koprivničko-križevačka sutra će provesti 24 sata dugu akciju nadzora brzine kretanja vozila. Poručuju kako će obuhvatiti velik broj lokacije na koje su građani ukazali kao mjesta na kojima se često vozi brzinama većim od dopuštenih.

– Brzina je glavni uzrok događanja prometnih nesreća te sve vozače podsjećamo da poštuju ograničenja brzine kretnja i prilagode brzinu kretanja vozila vremenskim uvjetima, prometnim znakovima, gustoći prometa i stanju kolnika.

Podsjetimo, PU koprivničko-križevačka protekli petak objavila je kako su građani predložili 57 lokacija. Dakle, nadzirat će se više desetaka lokacija.

Akcija će se, inače, provoditi diljem Hrvatske pa i Europske unije, s obzirom na to da je riječ o aktivnosti koju provodi ROADPOL. Više o akciji pročitajte ovdje.

– U poduzimanje aktivnosti na području Republike Hrvatske 21. travnja bit će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa. Policijski službenici pritom nadziru brzinu odobrenim metodama i uređajima, a prijestupnici se zaustavljaju i kažnjavaju na licu mjesta. Također, prekršaji brzine utvrđuju se i fiksnim kamerama za mjerenje brzine vozila – stoji u objavi Ministarstva unutarnjih poslova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super druženje

FOTO I VIDEO / Veselo u Legradu za Dan općine, predstavile se udruge i projekt europske Amazone

Nastavlja se slavlje u povodu Dana općine Legrad. Danas su se u Parku Presvetog Trojstva predstavili članovi i članice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×