26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policija o stanju sigurnosti u veljači i akciji “Uspori za 10”
P

Ne propustite

Policijska uprava koprivničko-križevačka održala je u utorak redovnu mjesečnu konferenciju za novinare.

Prikaz stanja sigurnosti na području Policijske uprave zabilježenog u veljači novinarima je predočio glasnogovornik Dražen Laljek, kroz iznesene pokazatelje stanja kriminaliteta, sigurnosti cestovnog prometa, javnog reda i mira, zaštite od požara i nadzora državne granice. Dat je osvrt i na pokazatelje stanja sigurnosti u dva mjeseca ove godine.

STANJE SIGURNOSTI U VELJAČI 2015.

Policijska službenica za odnose s javnošću Dijana Žagar predočila je problematiku zaštite od požara u okolnostima spaljivanja biljnog otpada. Predočila je pokazatelje zabilježanih požara otvorenog prostora prilikom spaljjivanja biljnog otpada u protekle tri godine, uputila na značajne zakonske ordedbe i dala niz korisnih savjeta u prevenciji neželjnih događanja.

„Uspori za 10″ naziv je preventivnog projekta Policijske postaje Križevci, čije je pokretanje najavio policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Željko Kemenović. Cilj projekta je senzibiliziranje javnosti, sudionika u prometu da se pridržavaju prometnih propisa, posebice da vozači smanje brzinu kretanja vozila i time pridonesu povoljnijem stanju sigurnosti u cestovnom prometu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Predivno

PRIRODNI FENOMEN Na nebu iznad Podravine zanimljiva pojava, evo o čemu se radi

Na nebu iznad Podravine mnogi su primijetili zanimljivu pojavu - cirkumhorizontski luk. Riječ je o pojavi iz obitelji halo, kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×