Nadzor prometa

Policija ovoga vikenda priprema akciju, posebno će “ciljati” vozače u jednom gradu

Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu i broj prometnih nesreća te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, od 14 sati, u petak, 10. siječnja do 7 sati, u ponedjeljak, 13. siječnja, provodit će se pojačani nadzor prometa.

08:51h
0
Ilustracija // Foto: ePodravina
Ilustracija // Foto: ePodravina

Policija i ovoga vikenda provodi pojačani nadzor prometa.

– Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu i broj prometnih nesreća te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, od 14 sati, u petak, 10. siječnja do 7 sati, u ponedjeljak, 13. siječnja, provodit će se pojačani nadzor prometa na području Policijske uprave koprivničko-križevačke. Tijekom pojačanog nadzora prometa vikendom posebna pozornost će se posvetiti nadzoru brzine kretanja, upravljanju vozilima pod utjecajem alkohola, droga i/ili lijekova, upravljanju vozilima prije stjecanja prava ili za vrijeme zabrane te nadzoru korištenja sigurnosnog pojasa, što uključuje i pravilan prijevoz djece, nadzor pravilnog korištenja mobitela, nadzor mladih vozača i recidivista – kažu iz PU koprivničko-križevačke.

Također, u sklopu pojačanog nadzora dana 11./12. siječnja na području Policijske postaje Đurđevac provest će se akcija nadzora alkoholiziranosti vozača i mladih vozača.

čitam...