10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nadzor prometa

Policija ovoga vikenda priprema akciju, posebno će “ciljati” vozače u jednom gradu
P

Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu i broj prometnih nesreća te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, od 14 sati, u petak, 10. siječnja do 7 sati, u ponedjeljak, 13. siječnja, provodit će se pojačani nadzor prometa.

Ne propustite

Policija i ovoga vikenda provodi pojačani nadzor prometa.

– Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu i broj prometnih nesreća te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, od 14 sati, u petak, 10. siječnja do 7 sati, u ponedjeljak, 13. siječnja, provodit će se pojačani nadzor prometa na području Policijske uprave koprivničko-križevačke. Tijekom pojačanog nadzora prometa vikendom posebna pozornost će se posvetiti nadzoru brzine kretanja, upravljanju vozilima pod utjecajem alkohola, droga i/ili lijekova, upravljanju vozilima prije stjecanja prava ili za vrijeme zabrane te nadzoru korištenja sigurnosnog pojasa, što uključuje i pravilan prijevoz djece, nadzor pravilnog korištenja mobitela, nadzor mladih vozača i recidivista – kažu iz PU koprivničko-križevačke.

Također, u sklopu pojačanog nadzora dana 11./12. siječnja na području Policijske postaje Đurđevac provest će se akcija nadzora alkoholiziranosti vozača i mladih vozača.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×