OČEVID

Policija potvrdila da je pronađeni utopljenik nesretni Nikola Dombaj

Tijelo je prevezeno na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu izvršena obdukcija kojom prilikom je utvrđeno da je do smrti došlo utapanjem.

14:01h
0
Foto: Jurica Karan

Policijska uprava koprivničko-križevačka upravo je potvrdila kako je identitet osobe čije je tijelo jučer pronađeno kod Podravskih Sesveta.

Riječ je, kao što se pretpostavljalo, o Nikoli Dombaju čiji je nestanak prijavljen u subotu nakon prevrtanja čamca u kojemu je bilo još pet osoba.

– Jučer, 26. kolovoza, oko 18 sati, na rijeci Dravi kod 177 riječnog kilometra nedaleko Podravskih Sesveta pronađeno je mrtvo tijelo. Na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje te je utvrđeno da je pronađeno mrtvo tijelo nestalog Nikole Dombaj, rođenog 1970. godine, čiji nestanak je prijavljen u subotu, 22. kolovoza – stoji u izvješću.

Tijelo je prevezeno na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu izvršena obdukcija kojom prilikom je utvrđeno da je do smrti došlo utapanjem. Policijski službenici dostaviti će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, navode.

čitam...