20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policija upozorava // Za Veliku Gospu gužve prema Molvama, Močilama, Đelekovcu, Gornjoj Rijeci…
P

Ne propustite

Tijekom predstojećeg vikenda obilježit će se jedan od najvećih kršćanskih blagdana – blagdan Velike Gospe, kada će se povećati broj vozila na prometnicama koje vode prema većim marijanskim svetištima na području Koprivničko-križevačke županije, ali i susjednih županija.

Na području Koprivničko-križevačke županije očekuje se veliki broj hodočasnika u marijanska svetišta u Molvama, Močilama, Glogovnici, Gornjoj Rijeci i Đelekovcu. Isto tako očekuje se pojačani promet u pravcu Ludbrega i Marije Bistrice.

Uslijed velike frekvencije vozila na prilaznim pravcima mjestima misnog slavlja gdje se očekuje moguće usporenje prometnog toka, promet će regulirati policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke i pripadnici Jedinice prometne mladeži grada Koprivnice.

Iz policije mole sve sudionike u prometu za strpljivost i poštivanje postavljene prometne signalizacije i znakova koje će im prilikom tjelesne regulacije prometa davati policijski službenici i pripadnici jedinica prometne mladeži.

Posebno ističu važnost poštivanja dopuštenih brzina kretanja vozila, te poštivanje prometnih znakova kojima se regulira pravo prvenstva prolaska kroz raskrižja i poštivanje svjetala semafora.

Kako se u prometu očekuje i velik broj pješaka i vozača bicikala, iste mole da za svoje kretanje koriste nogostupe odnosno biciklističke staze/trake. Pješake podsjećaju da noću trebaju biti dodatno označeni izvorom svjetlosti ili reflektirajućom materijom, a vozače bicikala da noću budu označeni reflektirajućom biciklističkom odjećom ili reflektirajućim prslucima.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

križnica

FOTO Na jedinom naseljenom rječnom otoku u Hrvatskoj otvoren spektakularan centar s orlovim gnijezdom i vidikovcem s kojeg puca najljepši pogled na izlazak sunca...

Veliki projekt Općine Pitomača, Centar za posjetitelje Križnica, jučer je svečano otvoren, a radi se o projektu vrijednom 16,3...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti