15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policijska pozornost usmjerava se na promet i drogu
P

Ne propustite

080926-dragutin-vurnek-mNa području Policijske uprave Koprivničko-križevačke više stotina njezinih djelatnika raspodijeljenih u tri mješovite policijske postaje te prometnu i graničnu policiju brine o sigurnosti Podravaca i Prigoraca. Usporedbom rezultata ostvarenih u posljednjih nekoliko godina vidljivo je da oni svoj posao odrađuju odlično, pa je Koprivničko-križevačka županija u ili pri vrhu učinkovitosti suzbijanja raznih oblika kriminaliteta i prekršaja, a njezini se stanovnici osjećaju sigurno, rečeno je na svečanoj akademiji u povodu Dana policije, održanoj u Koprivnici.

Načelnik Dragutin Vurnek nije želio nabrajati statističke podatke o radu koprivničko-križevačke Policijske uprave, koju vodi već petu godinu, no kazao je da će proteklih 12 mjeseci biti zapamćeno po uspjesima u borbi protiv narko-tržišta. 
– Proveli smo nekoliko akcija koje su se protezale i na područja drugih policijskih uprava, čak i na područje drugih zemalja. U njima su bili zapaženi rezultati koje su ostvarili djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke – rekao je načelnik Vurnek.

Dodao je da se u proteklih godinu dana na našem području bilježi stalni pad kriminaliteta, a istovremeno je vrlo visoka stopa otkrivanja kriminaliteta. Prema statističkim pokazateljima zadovoljavajuće je i stanje javnog reda i mira, te je sve manje narušavanja javnog reda i mira.  
U nadolazećem razdoblju najviše će se pažnje posvećivati povećanju sigurnosti u prometu i borbi protiv preprodaje i konzumiranja droge, naglasio je Vurnek i dodao da je na tim područjima rada posljednjih godina zabilježen najveći pomak na bolje.

Na slici: Dragutin Vurnek, načelnik PU Koprivničko-križevačke

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×