24.6 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
crveni rog, patlidžan, krastavci kornišoni

Poljoprivrednici, javite se u Ludbreški kraj i proizvodite povrće za Podravku
P

Zadruga ulaže u male proizvođače tako da im osigurava sjeme, kompletan repromaterijal za proizvodnju. Kako bi proizvođač započeo s proizvodnjom povrća, dovoljno je da ima komadić zemlje i volju za radom.

Ne propustite

Poljoprivredna zadruga Ludbreški kraj povezala se s Podravkom koja joj je ekskluzivan partner pa su tako poljoprivrednici-zadrugari krenuli u proizvodnju koja im garantira siguran otkup i cijenu povrća.

– Zadruga ulaže u male proizvođače tako da im osigurava sjeme, kompletan repromaterijal za proizvodnju. Kako bi proizvođač započeo s proizvodnjom povrća, dovoljno je da ima komadić zemlje i volju za radom – kaže predsjednik zadruge Saša Lenček.

Iz zadruge pozivaju one koji žele proizvoditi povrće za Podravku putem zadruge da se jave u sjedište zadruge u Hrastovskom, Kalnička 3.

I to svakodnevno od 7 do 15 ili putem emaila upravitelj@pz-ludbreski-kraj.hr

Poljoprivrednici mogu proizvoditi crvenu rog papriku, patlidžan te krastavce kornišone. Svi proizvođači imaju siguran plasman cjelokupne proizvedene količine po cijeni koja je unaprijed poznata i garantirana.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na web stranici Zadruge.

Foto: OPG Lenček
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO/VIDEO Podravski političari pokazali kako se snalaze s tavom, natjecanje u pečenju palačinki bilo je vatreno

Veselo je na Virovskoj prkačijadi, devetom izdanju prvog europskog festivala malih tradicijskih kolača. Tome su pridonijeli i načelnici podravskih općina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×