-1.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TRADICIJA U ŠTAGLINCU SE NE PREKIDA

Pomagači svetog Nikole u nedjelju će dostavljati poklone na kućni prag
P

Molimo djecu i roditelje da u nedjelju, 6. prosinca, budu kod svojih kuća i na zvuk sirene izađe i preuzmet svoj poklon - poručuju organizatori.

Ne propustite

Da nam djeca Štaglinca ne budu tužna u ova vremena ružna, nama Covid virus prepreka biti neće i obradovati ćemo i male i veće, poručili su na društvenoj mreži članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Štaglinec, članovi Mjesnog odbora i članice Udruge žena Štaglinec.

- Oglas -

Ove im godine s obzirom na pandemiju koronavirusa nije dozvoljeno tradicionalno ugostiti Svetog Nikolu u Društvenom dom u Štaglincu.

– Sveti Nikola zadužio je svoje vrijedne pomagače da mu pomognu dostaviti poklon do vas. Molimo djecu i roditelje da u nedjelju, 6. prosinca, budu kod svojih kuća i na zvuk sirene izađe i preuzmu svoj poklon – poručuju organizatori podjele darova.

Podjela u nedjelju počinje u 14 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prekršitelji

Rekorder vikenda ponovno gazio pedale, uhvatili ga s više od dva promila, najbrži vozač naletio na kameru jureći 50 km/h više od dozvoljenog

Već po običaju, policija je tijekom vikenda pojačano nadzirala promet i pritom sankcionirala 119 prometnih prekršaja. Po običaju, prednjače...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti