30.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Popularna Motorijada ovog vikenda na Šoderici
P

Ne propustite

Jezero Šoderica, u neposrednoj blizini Koprivnice, ovog će vikenda biti glavno okupljalište brojnih ljubitelja motocikala. Naime,  u organizaciji koprivničkog Moto kluba Roosters, u petak i subotu na Šoderici se održava 14. Roosters motosusret.

Kao što je poznato, riječ je o jednom od najvećih susreta motorista u ovom dijelu zemlje, a ovogodišnji program počinje u petak gitarijadom bendova. Na gitarijadi će nastupiti pet bendova, tri koprivnička te po jedan iz Varaždina i Čakovca, a program, na koji je ulaz besplatan, počinje u 18 sati.

„Udarni dan“ očekuje se u subotu, kada će motoristi u 14.30 sati, defileom krenuti prema centru Koprivnice, kako bi svoje „ljubimce na dva kotača“ pokazali brojnim građanima. U 16 sati u ulici Ivana Česmičkog održat će se već tradicionalna utrka ubrzanja, koja će biti podijeljena u dvije kategorije. Nakon toga slijedi povratak na Šodericu gdje će se održati još nekoliko moto igara, a potom i koncerti koji bi trebali biti vrhunac večeri. Naime, nakon nekoliko godina odsutnosti na motorijadu se vraća popularni sarajevsko-zagrebački bend Zabranjeno pušenje, koji će svojim hitovima zapaliti sasvim sigurno brojnu publiku. Prije njih, nastupit će karlovački bend The Trio.

Cijena ulaznica za subotnji program je 45 kuna, s time da je u nju uračunato i jedno konzumacijsko piće. Kao i svake godine, ulaz za bikere se ne naplaćuje.

Damir Matijaško, predsjednik Moto kluba Roosters, očekuje da će motorijadu i ove godine posjetiti veliki broj zainteresiranih građana te ujedno najavljuje i brojne goste iz Hrvatske, ali i okolice.

– Za razliku od prošlih godina kada nas je kiša redovito ometala, za ovaj je vikend najavljeno  lijepo vrijeme koje bi moglo privući i one bajkere koji nisu imali namjeru doći. Očekujemo da će nas posjetiti više od 1000 bikera, te barem još toliko ostalih posjetitelja. Prošle godine imali smo motoriste iz Dalmacije, očekujemo ih i sada, a očekujemo i goste iz drugih zemalja, prije svega Mađarske – najavio je Matijaško.

Na kraju napomenimo kako će se dio novčanih sredstava ove godine donirati u humanitarne svrhe, prije svega za petogodišnjeg Patrika Jaguština, malenog Koprivničanca koji boluje od rijetke Perthesove bolesti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ROADPOL

Ljudi, oprez! Policija od danas provodi posebnu akciju, “ciljaju” cijeli tjedan na točno ove vozače

Kako bi smanjili broj prometnih nesreća, naša policija od danas provodi posebnu akciju na prometnicama. Radi se o nadzoru alkohola...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×