martinjski dani

Popularni Vigor ponovno dolazi u Podravinu, uveličat će proslavu naše općine, a bit će i vatrometa, sajmova, fišijade…

Ulaz na sva događanja je besplatan, slobodan i dobrodošao, poručili su iz Općine

19:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Studeni nam je pred vratima, a to, pak, znači da se u Virju punom parom pripremaju za proslavu Dana Općine, koji se tradicionalno slavi na samo Martinje, odnosno 11. studenog. Međutim, ta rođendanska proslava ne odnosi se samo na svečanu sjednicu, jer je program sadržajan, šarolik i višednevan.

Održava se pod sloganom “Matinjski dani Općine Virje”, a ove godine ta će proslava trajati od 4. pa sve 13. studenog. Sve počinje tribinom o Domovinskom ratu, koja će se idućeg petak održati u društvenom domu, a već dan kasnije, 5. studenog, mještani će od jutra moći razgledavati Martinjski sajam rukotvorina i uživati u domaćim proizvodima, nastupat će puhački orkestra DVD-a Virje, bit će tu fišijade i šetnje vinskom cestom te sportskog druženja. Martinjski kup u lovnom streljaštvu i godišnji koncert Puhačkog orkestra DVD Virje rezervirani su za nedjelju, program preko tjedna uglavnom je vezan uz školu, knjižnicu i društveni dom, a sve će kulminirati u petak, 11. studenog.

Svečani mimohod, scenski prikaz dobročinstva Sv. Martina, svečana sjednica i veliki vatromet bit će uvertira koncertu grupe Vigor, koji će, ne sumnjamo, u ovo nekad najveće hrvatsko selo privući ne samo domaće ljude, već i brojne goste. Vigor je rado viđen u Podravini i u pravilu radi veliku feštu tako da su Virovci ciljano osigurali usluge ovog zabavnog benda.

– Sve vas pozivamo da dođete na planirana događanja iz bogatog programa te tako podržite aktivnosti i rad naših udruga, ustanova, pojedinaca i Općine. Ulaz na sva događanja je besplatan, slobodan i dobrodošao – poručili su iz Općine.

Detaljan i kompletan raspored obilježavanja Martinjskih dana Općine Virje pogledajte u nastavku.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW