5.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

PORA // Radionica o potpori mladim poljoprivrednicima
P

Ne propustite

Danas je u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Tim za ruralni razvoj Koprivničko-križevačke županije održao informativnu radionicu povodom objave natječaja za provedbu Podmjere 6.1. ”Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima’, provedba tipa operacije 6.1.1. ”Potpora mladim poljoprivrednicima”.

Uvodno se prigodnim riječima potencijalnim prijaviteljima obratio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, a zatim i ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić. Članovi Tima za ruralni razvoj Franjo Babić i Tihana Kraljić iz PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja prezentirali su prihvatljive korisnike i aktivnosti, obveze korisnika, kriterije odabira te način, uvjete i potrebnu dokumentaciju za podnošenje Zahtjeva za potporu.

Nakon održane prezentacije otvorena je rasprava te su svi sudionici radionice mogli postavljati konkretna pitanja na koja su odgovarali članovi Tima za ruralni razvoj. Na radionici je bilo prisutno petnaestak predstavnika OPG-a s područja Koprivničko-križevačke županije.

Natječaj je otvoren do 23. prosinca 2015. godine.

Informativna radionica održana je u okviru provedbe Programa ”Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” za 2015. godinu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Fešta

[FOTO/VIDEO] KONCERT ZA PAMĆENJE Jole napunio dvorište Starog grada, Đurđevčani pjevali sve hitove

"Nosi mi se bijela boja", "Tijelo ko remek djelo" samo su neki od hitova popularnog Joleta koji su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×