23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
cjelodnevni boravak

Pored molvarske crkve izgrađen dom za starije, župnik Tuba otkrio nam je kad radovi završavaju i koliko osoba će u njemu boraviti
P

Vrijednost projekta je 10,2 milijuna kuna

Ne propustite

Da treba ulagati u skrb za starije i nemoćne, prepoznali su mnogi. U Molvama je pored župne crkve izgrađen dom za cjelodnevni boravak starijih osoba u sklopu projekta Punina života.

Molvarski župnik Zdravko Tuba istaknuo je da se radovi izvršavaju prema planu.

– Glede vanjskog uređenja potrebno je postaviti ogradu i asfaltirati. Što se tiče unutarnjeg uređenja postavljena je kompletna instalacija, ožbukano je i postavljeno podno grijanje. Sada se nastavlja s daljnjim uređenjem – rekao je Tuba.

Dodaje da je građevinski završetak predviđen u svibnju, a onda slijedi unutarnje opremanje.

Ovim projektom predviđen je cjelodnevni boravak za 18 osoba starijih od 65 godina koji žive sami i one čiji članovi obitelji nisu tijekom dana doma zbog posla i obaveza.

Podsjetimo, vrijednost projekta je 10,2 milijuna kuna, a sredstava su osigurana iz fonda Europske unije. Osim Samostana Uznesenja blažene Djevice Marije u realizaciji projekta sudjeluju i Općina Molve i Koprivničko-križevačka županija.

Starački dom Molve
Foto: Ivan Balija
Starački dom Molve
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tragedija u Kloštru Podravskom

Bisiklist na kojeg je naletio 39-godišnjak je preminuo, koprivnički tužitelji otvorili istragu

Kako upravo doznajemo, Općinski su državni odvjetnici u Koprivnici otvorili istragu protiv 39-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je skrivio...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×