6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Vesela obljetnica

Portal ePodravina slavi osmi rođendan! Hvala vam što nas čitate, gledate i slušate iz dana u dan i s nama stvarate jednu veliku obitelj
P

Ono što želimo je da se vraćate portalu ePodravina zato što znate da ćete na njemu pronaći nešto dobro, zanimljivo i pozitivno. A to radite svaki dan, tjedan, mjesec i već osam godina

Ne propustite

Osam godina nije malo. U osam godina promijeniti se može mnogo toga iz temelja, no neke stvari ostaju konstanta. Jedna od takvih konstanta je i vaš i naš portal ePodravina.

To, naravno, ne znači da je ePodravina ostala ista od svog osnutka. Iznikla iz portala koprivnica.net, koji je pak izrastao iz Partyloopa, ePodravina je iz godine u godinu rasla, napredovala, širila se, uvodila inovacije u medijski prostor Podravine i Prigorja i postala mjesto gdje možete naći sve što vas zanima.

To se pokazuje iz dana u dan. U protekloj godini nastavili smo stvarati sadržaj za vas koji pokriva prvenstveno sve dijelove Koprivničko-križevačke županije, Ludbreg i Pitomaču, a ponekad i šire. Svaka informacija, priča, dobra ili loša vijest nije nam promakla, bila ona iz politike, sporta, kulture, gospodarstva ili jednostavno svakodnevice kraja u kojemu živimo. Nastojimo biti uvijek baš tamo gdje treba, kako bismo vam donijeli iz prve ruke ono što volite i želite. Također, možete biti informirani svakoga dana zahvaljujući našem newsletteru, koji ravno u vaš email inbox donosi ono najbolje s portala, a pretplatiti se možete na dnu ovoga članka.

Naravno, taj sadržaj je bio i ostao prvenstveno u obliku naših tekstova kojima pokrivamo širok raspon tema obogaćenih profesionalnim fotografijama, no sve više je tu i multimedijski sadržaj s kakvim se ne može mjeriti niti jedan medij na ovim prostorima.

Primjerice, ePodravina televizija redovito vam donosi razgovore i intervjue sa zanimljivim sugovornicima, ponekad opuštene, ponekad ozbiljne, ali uvijek intrigantne. Uz to, tu je i video sadržaj u obliku Reelsa, Facebook Livea i TikToka, kojima vam donosimo informacije i zanimljivosti u brzom i zabavnom obliku.

Kada smo kod društvenih mreža, na Facebooku imamo gotovo 60.000 pratitelja, na Instagramu 7.500, a na TikToku 3.700, što sve zajedno čini ogromnu obitelj čitatelja i pokrivenost kakva se gradi godinama. Što reći nego – hvala vam što nas pratite!

Također, od prošlog smo rođendana napravili potpuni redizajn portala, koji je sada pregledniji, ljepši i moderniji, kako biste što lakše došli do onoga što vas zanima i ostali informirani.

Za to je odgovorna tvrtka Kosinus, u čijem je portal vlasništvu. Zahvaljujući njima, naši čitatelji uvijek mogu brzo i lako pratiti portal. Osim toga, Kosinus se bavi izradom web stranica, web shopova, reklamnih materijala te multimedijalnih sadržaja, kao i inovativnih virtualnih šetnji.

Da uspijevamo u našim nastojanjima, govore nam i brojke kao što su vrijeme koje provodite kada “sletite” na ePodravinu i koliko pritom u prosjeku različitih članaka otvorite. Prema Similarwebu, jednom od najpouzdanijih servisa za praćenje takvih statistika, kada nas posjetite ostajete 2:14 minuta i otvorite u prosjeku tri članka, što su zavidne brojke koje nam pokazuju da vas naš sadržaj zanima i da imate što pročitati. Također, bilježimo konstantan rast broja posjeta i čitatelja iz godine u godinu, što nam govori da prepoznajete kvalitetan rad, sadržaj i trud koji ulažu svi naši novinari, fotografi, snimatelji i suradnici.

No, sve ove brojke koje ističemo ne bi značile toliko kada se ne bi stavile u kontekst. Naime, ono čime se ponosimo jest tip sadržaja koju vam isporučujemo. Pod time mislimo na lijepe i pozitivne priče. Priče o ljudima koji vole ono čime se bave, koji su sretni, koji imaju zanimljive živote i donose radost onima oko sebe. A tu radost i pozitivu nastojimo prenijeti vama na našem portalu.

Naravno, svijet nije mjesto puno cvijeća i nasmiješenih ljudi. Kako u svijetu, tako i oko nas događa se mnogo ružnih stvari i nemoguće je izbjeći izvještavanje o njima želi li se objektivno i sveobuhvatno informirati čitatelje. No, nastojimo graditi naš sadržaj oko onoga što će vas ostaviti s ugodnim osjećajem nakon što pročitate naš članak, priču, pogledate fotografije ili video.

Ono što želimo je da se vraćate portalu ePodravina zato što znate da ćete na njemu pronaći nešto dobro, zanimljivo i pozitivno. A to radite svaki dan, tjedan, mjesec i već osam godina.

Hvala vam na tome!

Obrazac za prijavu na NEWSLETTER:

* Unos vaših osobnih podataka će se koristiti isključivo za potrebe komunikacije s portalom ePodravina.hr i neće se dati niti omogućiti pristup trećim strama. Podaci su pohranjeni i zaštićenim na našim serverima lociranim na području EU, te Vama kao primatelju uvijek dostupni za pregled, izmjenu ili odjavu s liste primatelja. Cijeli postupak je u skladu s GDPR-om odn. Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

AI komunikacijska platforma

FOTO Ludbreškim poljoprivrednicima predstavljen digitalni agronomski savjetnik, Bilić: Ovom platformom idemo ukorak s vremenom

Poljoprivrednici ludbreške regije imali su priliku upoznati se s Gradskim savjetnikom – inovativnom AI komunikacijskom platformom. Ovaj digitalni agronomski savjetnik...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×