26 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
CARTBOX

Posjetite zanimljivu izložbu koprivničkog umjetnika inspiriranu skate punk scenom Kalifornije
P

Radovi mu se često pojavljuju i kao dio vizualnog identiteta samih festivala, ili pak na coverima albuma i majicama brojnih bendova s kojima surađuje.

Ne propustite

Udruga Mamuze u Kulturno kreativnom centru Pixel priprema novu izložbu Gorana Kovačića pod nazivom ILLZLOŽBA, a otvorenje je zakazano za četvrtak 13. lipnja u 19 sati.

Goran Kovačić ilustrator je iz Koprivnice, a djeluje pod imenom CARTBOX. Svoj je rad najviše posvetio skateboard i punk kulturi pa njegov prepoznatljiv dizajn susrećemo na glazbenim i festivalima ekstremnog sporta.

Skate punk u Kaliforniji

Radovi mu se često pojavljuju i kao dio vizualnog identiteta samih festivala, ili pak na coverima albuma i majicama brojnih bendova s kojima surađuje, ali i na skateboard daskama i naslovnicama fanzina.

– Inspiriran skate-punk scenom Kalifornije prošlog stoljeća, radim digitalne ilustracije koje vrište energijom i kaotičnim ponašanjem. Počeo sam raditi za prijatelje i završio kao prijatelj mnogih ljudi, bendova i festivala sa svih strana svijeta, od Koprivnice do Amerike. Ovom izložbom želim pokazati ilustracije na koje sam najviše ponosan, zbog kojih radim ono što volim za ono što volim – rekao je o izložbi Goran Kovačić.

Izložba ostaje otvorena do 18. srpnja za sve koji ne uspiju doći na njeno otvorenje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kazna za smrznuti se

MLAD I BEDAST Pijan usred dana vozio Koprivnicom, nikad nije položio vozački – kad smo vidjeli kaznu i nama je bilo loše

Nesretni 25-godišnjak vjerojatno je doživio šok kad je vidio koliku kaznu za njega traži koprivnička policija zbog njegovih prometnih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×