17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Udruga Anno domini

Posjetitelji Porcijunkulovog uživali u koprivničkim starim zanatima
P

Ne propustite

Na manifestaciji u Čakovcu, domaćini, a naročito posjetitelji s područja Međimurske i Varaždinske županije i šire, bili su oduševljeni performansom koprivničkih starih zanata.

Tradicionalno, već sedmu godinu zaredom, predstavnici koprivničke Udruge Anno domini nastupili su na velikoj manifestaciji Porcijunkulovo u Čakovcu.

Na manifestaciji u Čakovcu, domaćini, a naročito posjetitelji s područja Međimurske i Varaždinske županije i šire, bili su oduševljeni performansom koprivničkih starih zanata – stolarom, kovačem, logožarkom te drvenim vrtuljkom.

Ovaj je nastup ujedno bio i promocija predstojećeg Renesansnog festivala, povijesnog spektakla koji se održava od 25. do 28. kolovoza na Koprivničkim gradskim bedemima.

Čakovčani su iskazali veliki interes, ali i informiranost o Renesansnom festivalu te su najavili dolazak u Koprivnicu. Ovaj je projekt samo jedna u nizu promotivnih aktivnosti usmjerenih prema Sjevernoj Hrvatskoj, koje je uz Zagrebačku županiju jedno od najvažnijih turističkih tržišta koprivničke Turističke zajednice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×