14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zagreb design week

Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci još jedno priznanje, ovaj put za uređenje prostora
P

Centar na potpuno novi i interaktivan način prezentira jedinstveni fenomen geografsko-botaničkog rezervata Đurđevački pijesci

Ne propustite

Đurđevačkom posjetiteljskom centru ovog je tjedna stiglo novo priznanje. Naime, u Zagrebu je održan festival dizajna Zagreb design week (ZGDW) na kojem je stručni međunarodni žiri tvrtki Novena dodijelo nagradu za drugo mjesto u kategoriji Dizajn prostora za uređenje prostora multimedijalnog Posjetiteljskog centra – Đurđevački pijesci.

Inače, Novena d.o.o. nositelj je projekta multimedijskog posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci u Đurđevcu koji je za javnost otvoren lani u srpnju i koji na potpuno novi i interaktivan način prezentira jedinstveni fenomen geografsko-botaničkog rezervata Đurđevački pijesci.

Nagrade u obliku priznanja dodijeljene su u kategoriji Grafički dizajn, Dizajn digitalnih komunikacija i dizajn interakcija, Produkt dizajn, Dizajn prostora, Tekstilni i modni dizajn i Dizajn društvenih inovacija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×