POSREDSTVO

Poslodavci, Student servis poziva vas da im se javite imate li potrebu zaposliti studente za povremene i privremene poslove

Ovakav način omogućava i brzo zapošljavanje studenata, kao i brzu i jednostavnu prijavu i narudžbu za posao putem stranica servisa, poručuju.

09:55h
0
Foto: Student servis Koprivnica

Student servis Koprivnica poziva poslodavce da im se jave imaju li potrebe za zapošljavanjem studenata za povremene i privremene poslove.


Navode kako poslodavci posredstvom Servisa imaju znatno manje troškove rada. Točnije, ukupna davanja koja moraju platiti na neto-iznos zarade studenata iznose 18 posto. Ovakav način omogućava i brzo zapošljavanje studenata, kao i brzu i jednostavnu prijavu i narudžbu za posao putem stranica servisa, poručuju.

– Za sva dodatna pitanja ili eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na broj 048/626-820, na broj: 091/2626-820 (ponedjeljak-petak, od 7 do 15 sati) ili putem e-pošte: koprivnica@student-servis.hr – poručuju iz Student servisa čiji se ured nalazi na prvome katu poslovno-stambene zgrade, Martinovka, u Ulici Ivana Generalića 3.

čitam...