11.7 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Klub poslvnih žena Alfa

Poslovne žene i poduzetnice okupile se na konferenciji, raspravljaje o svom položaju i izazovima u gospodarstvu
P

Predsjednica Kluba poslovnih žena Alfa Sanja Pernjak je izrazila zadovoljstvo što se svake godine okuplja velik broj poduzetnica te zahvalila Županiji i Gradu na potpori

Ne propustite

HGK ŽK Koprivnica u suradnji sa Klubom poslovnih žena Alfa organizirala je konferenciju u prostorima HGK ŽK Koprivnica.

Konferencija okuplja žene iz poslovnog svijeta i otvara pitanja vezana uz žensko poduzetništvo i položaj žena u gospodarskom sektoru.

Uvodnim riječima prisutnima se ispred domaćina i HGK ŽK Koprivnica obratila Renata Lohajner koja je kazala kako su ove konferencije postale središnje mjesto okupljanja poslovnih žena i poduzetnica u Koprivničko-križevačkoj županiji s ciljem promocije ženskog poduzetništva i žena u poslovnom svijetu koja imaju prilike razmijeniti iskustava i ostvariti nove poslovne kontakte.

Predsjednica Kluba poslovnih žena Alfa Sanja Pernjak je izrazila zadovoljstvo što se svake godine okuplja velik broj poduzetnica te zahvalila Županiji i Gradu na potpori. Čestitku na još jednoj konferenciji uputili su i gradonačelnik Jakšić te župan Koren koji su istaknuli kako žensko poduzetništvo i uspjesi koje žene postižu u brojnim manjim i većim kompanijama te u javnom sektoru jasno govore da u biti nema razlike između muškaraca i žena u poslovnom smislu već je glavni kriterij po kojem se možemo razlikovati kompetentnost i sposobnost, upornost i svestranost, a to su kvalitete koje današnjim poduzetnicama nimalo ne manjkaju.

Nakon uvodnih govora uslijedio je panel na kojem su sudjelovale Sanja Garaj Miloš, direktorica sektora Korporativni marketing Podravka d.d., Ružica Petričec Fabijanec, članica Uprave Rasco d.o.o., Marina Ivanović, izvršna direktorica Poljocentar d.o.o., Ljiljana Pavlić, direktorica Agora Invest j.d.o.o. i vip zastupnik Merkur osiguranju, Željka Lukanec, osnivačica i vlasnica obrta Poklon dobra ideja, a na kraju konferencije je održano i motivacijsko predavanje pod nazivom „Žongliranje naših uloga – izvor stresa ili put k uspjehu“ koje je održala Ana-Marija Vidjak, dipl. socijalni pedagog, edukator i poslovni trener.

Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vizualni identitet

FOTO Ova skulptura Picoka krasit će novi trg u Đurđevcu, pogledajte između čega je žiri birao

Skulptura Picok autora Damira Mataušića krasit će novouređeni Trg sv. Jurja u Đurđevcu. Ona je odabrana na natječaju kojemu je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×