17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SUPERNOVA

Poslovno proširenje temeljem snažne gospodarske slike unazad 14 godina
P

Novih 50-ak radnih mjesta kroz strateško proširenje centra.

Ne propustite

Krajem lipnja shopping centri Supernova Varaždin i Koprivnica na isti su dan otvorili dva nova lokala: preuređenu i površinom veću trgovinu NEW YORKER u Koprivnici, jednako kao i potpuno novu prodavaonicu TEDi u Varaždinu kao dio velike građevinske restrukturizacije, koja obuhvaća ukupno čak pet novoizgrađenih shopova. Četiri skora preostala otvorenja na poslovnom su planu realizacije službeno potvrđena za već kroz svega nekoliko tjedana, što ponovno upućuje na strategiju poslovno održivog gospodarskog upravljanja najvećeg lanca trgovačkih centara.

• Kontinuirano snažna gospodarska slika unazad 14 godina
• Koncept društvene odgovornosti prema gradskoj zajednici i dugoročne održivosti u županiji

 

FOKUS NA PRAKTIČNU I BRZU OBITELJSKU KUPOVINU

Centri SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica zapošljavaju svaki oko 200 djelatnika. Od početka svojeg djelovanja 2008. godine oba objekta su usko implementirana u društveno odgovorni suživot svoje lokalne i regionalne zajednice, koju ekonomski podupiru gospodarskim upravljanjem, zapošljavanjima i pozitivnim primjerima dobre prakse kroz vrijedne humanitarne donacije. Također, ulažu u restrukturizaciju poslovnih prostora na građevinskim površinama od ukupno 112.000,00 m², kako bi svojim kupcima naše i svih susjednih županija omogućili praktičan, brz i jednostavan shopping prilagođen kupovnim mogućnostima svakog džepa.

 

IZGRADNJA INFOPULTA: SUVREMENE POKLON-KARTICE

Jedinstveni u županiji inovativni projekt grupacije Supernova je digitalna poklon-kartica, kojoj korisnik sam odabire dizajn prema svrsi korištenja. Poklon-kartica se može nadopuniti iznosima od 100 do 5.000 kuna i kupuje se ili online ili osobno na infopultu centra, koji je u Varaždinu i Koprivnici otvoren od srijede do nedjelje. Poklon-kartica predstavlja praktično rješenje po tome što je idealna i za privatnu potrebu i za poslovnu namjenu jer vrijedi godinu dana, a koristi se u više u od 350 trgovina iz lanca trgovačkih centara SUPERNOVA.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×