4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Postavljeno 20 novih stalaka za bicikle
P

Ne propustite

Gradska uprava je u središtu Koprivnice ovih dana dala postaviti nove stalke za bicikle. U njih 20 uloženo je 9225 kuna, čime je dobiven prostor za odlaganje još 120 bicikala. Po kojim su kriterijima birali lokacije za postavljanje stalaka u gradu uz koji se često veže epitet biciklistički, pojasnila je pročelnica za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Maja Ištvan Krapinec.

– Najčešće tamo gdje vidite ostavljeni bicikl na neprikladnom mjestu, tada znate da vam fale stalci za bicikle. Vrlo jednostavna metoda, tamo gdje najviše biciklista dolazi, tamo je i potreba, a bicikle ćete uvijek vidjeti po gradu – kazala je Ištvan Krapinec.

Kako su u gradskoj upravi svjesni velike potrebe za parkirališnim mjestima za bicikle, pročelnica Ištvan Krapinec je napomenula da im građani i dalje mogu sugerirati gdje bi trebalo postaviti stalke.

– Građani nam se mogu i dalje javljati ako negdje još uvijek nedostaje stalaka za bicikle. Pozivam ih da nam se jave i ukažu na to gdje treba postaviti stalke za bicikle – istaknula je pročelnica Ištvan Krapinec.

Najavila je i da će do kraja tjedna stalci za bicikle biti postavljeni na još nekim frekventnim lokacijama u Koprivnici, primjerice kraj škola i pojedinih ustanova.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×