7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Postignut dogovor o budućem sastavu Nadzornog odbora Podravke
P

Ne propustite

Veliki dioničari Podravke konačno su postigli dogovor o budućem sastavu Nadzornog odbora koprivničke kompanije. Odražavat će vlasničku strukturu, pa će po troje članova predstavljati državu i mirovinske fondove, te po jedan institucionalne investitore, male dioničare i radnike.

– Ispred mirovinskih fondova prijedlog je da to budu Dubravko Štimac, Petar Vlajić i Dinko Novoselec. Iinstitucionalne investiture predstavljao bi Petar Miladin. Iispred države u Nadzornom odboru Podravke bi bili Karmen Anotlić, Miljenko Javorović i Ljubo Jurčić. Budući da Nikoli Greguru još traje mandat on bi i dalje zastupao male dioničare, dok bi Ksenija Horvat u NO ušla ispred Radničkog vijeća, izvijestio je predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Jurčić.

Rekao je i da Podravkini nadzornici na ovoj sjednici nisu raspravljali o odluci Vlade da proda udjele u tvrtkama u kojima država ima manje od 25% dionica, a među njima je i Podravka. Sjednica glavne skupštine dioničara Podravke bit će sazvana za 31. kolovoza.

izvor: Radio Koprivnica

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

POŽAR U FERDINANDOVCU

FOTO/VIDEO Lani im izgorjela soba, a sad je vatra doslovno progutala štagalj, Milica: Ostali smo bez dvije bređe birke, mladi jarac i 30 pilića,...

Na imanju Milice Šignjar i Nenada Nađa u Ferdinandovcu u Dravskoj ulici jučer je u požaru izgorio štagalj. Vatrena...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×