9.3 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U našoj županiji

Posudio od šefa 2654 eura pa “zbrisao” sa ženom u Njemačku, na jedno nije računao…
P

Supruga vlasnika firme je pak potvrdila kako je bivši radnik i ranije znao posuđivati manje iznose za razne privatne stvari.

Ne propustite

Jedan će bivši zaposlenik firme s prigorskog područja svom šefu morati vratiti 2654 eura i to s kamatama jer je toliko od njega posudio i nije mu vratio. Da stvar bude zanimljivija, dao mu je otkaz, te sa ženom “zbrisao” u Njemačku.

Sud je nepravomoćno odlučio kako bivši zaposlenik mora vratiti sav novac, usto čak i 1146 eura troškova sudskog postupka. Nepravomoćno osuđeni radnik se naravno nije slagao…

– Niti mi je posudio, niti smo sklopili ugovor o zajmu. To što on ima je krivotvoreno. Znate, ja sam mu bio jedini radnik na tom radnom mjestu i kad sam mu priopćio da dajem otkaz nije to dobro prihvatio. Nisam trebao posuđivati novac jer sam tada podigao gotovinski kredit od 8000 eura kako bih imao za odlazak u Njemačku – pravdao se bivši radnik koji je osporavao da je njegov potis na ugovoru o zajmu jer se tako ne potpisuje, a i nije bio ovjeren kod javnog bilježnika što upućuje, ističe, da je sve sumnjivo.

Grafološki vještak potvrdio

Supruga vlasnika firme je pak potvrdila kako je bivši radnik i ranije znao posuđivati manje iznose za razne privatne stvari.

– Iz priloženog Ugovora o zajmu proizlazi da tužitelj kao zajmodavac tuženiku kao zajmoprimcu daje iznos od 20.000 kn odnosno 2.654,46 eura, dok se tuženik kao zajmoprimac navedeni iznos obvezuje vratiti najkasnije do 30. rujna 2021., u mjesečnim ratama od 2.000,00 kn odnosno 265,45 eura, a ukoliko zakasni sa povratom zajma, tada je dužan zajmodavcu – navodi Sud, dok je grafološki vještak utvrdio kako je potpis na ugovoru o zajmu upravo od tog bivšeg radnika.

Bivšem radniku sada preostaje jedino žaliti se na ovu presudu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×