Potaknut tekstom na našem portalu, Anđelko Zgorelec odlučio nagraditi najbolje „Engleze“ u županiji

09:41h
0
Anđelko Zgorelec, Koprivničanac s londonskom adresom

Anđelko Zgorelec, 72-godišnji Koprivničanac s prebivalištem u Londonu, koji je nedavno privukao pažnju gotovo svih lokalnih medija, još je jednom dokazao da redovito prati zbivanja u svojem rodnom gradu te da pritom ima i veliko srce.

Naime, potaknut tekstom o najboljim učenicima u županiji što se tiče engleskog jezika, koji je u ponedjeljak objavljen na našem portalu, Anđelko je odlučio nagraditi one najbolje jednogodišnjom pretplatom na časopis na engleskom jeziku.


Tako bi Neven Jakopčić, Luka Gregur, Klara Kolar, Damian Srša i Monika Belec mogli steći dodatna znanja, a ujedno i dodatno usavršiti ovaj svjetski jezik, a sve što je potrebno je javiti se Anđelku. Ako su zainteresirani, učenici ili njihovi roditelji mogu se obratiti Anđelku putem maila webmaster@visit-croatia.co.uk .

Podsjetimo, ovaj 72-godišnji Koprivničanac privukao je pažnju na sebe nedavno kada je Koprivnici poklonio hrvatsku zastavu koju je na Olimpijskim igrama u Londonu nosio Venio Losert.

Iako rijetko posjećuje svoj rodni grad, Anđelko redovito prati sva zbivanja u Koprivnici, a do nedavno je u koprivničku Knjižnicu i čitaonicu „Fran Galović” slao časopise. Zbog nezainteresiranosti zaposlenika Knjižnice odustao je od te navike, no njegovi časopisi još su uvijek dobro došli na Fakultet informatike u Varaždinu, kamo ih šalje već desetak godina.

Inače, Anđelko je u Veliku Britaniju otišao prije 50 godina te je u tom razdoblju pokrenuo niz kompjuterskih magazina. Danas je uspješan poslovni čovjek koji živi u središtu Londona s kćerkom i suprugom, također Koprivničankom.

Kako navodi županijski tjednik Glas Podravine, ovaj uspješni Koprivničanac već 15 godina svijetu promovira hrvatski turizam putem web stranice www.visit-croatia.co.uk , a taj se portal smatra jednim od najboljih promo portala Hrvatske na engleskom jeziku.

čitam...