26.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Potpisan ugovor o katastarskoj izmjeri hlebinske općine
P

Ne propustite

081124-hlebine-mU ponedjeljak je u sjedištu Koprivničko-križevačke županije potpisan Ugovor o katastarskoj izmjeri poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Hlebine, priopćeno je iz Županije.
Posao iz ovog ugovora obuhvaća preuzimanje projektnog zadatka za razvijanje dopunske mreže stalnih geodetskih točaka i izrada projekta dopunske mreže stalnih geodetskih točaka, ishođenje verifikacije projekta od strane Središnjeg ureda Državne geodetske uprave, prijenos projekta na teren i stabilizacija točaka, terensko mjerenje stalnih geodetskih točaka dopunske mreže i postojećih geodetskih točaka te obradu rezultata mjerenja i izradu elaborata dopunske mreže stalnih geodetskih točaka.

Izvršitelj ovih poslova je tvrtka Girus iz Šenkovca, cijena je s PDV-om 359.290 kuna, što će zajednički podmiriti naručitelji u trećinama vrijednosti i to: Državna geodetska uprava 33%, Koprivničko-križevačka županija 33% te Općina Hlebine 34%. Rok za izvršenje poslova po Ugovoru je 12 mjeseci od dana potpisivanja, stoji u priopćenju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi završeni

Podravska općina dobila novu, 424 metra dugu pješačku stazu, vrijednost skoro 160 tisuća eura

Završeni su radovi na izgradnji pješačke staze u naselju Gola. Sukladno Programu održivog razvoja lokalne zajednice kojeg provodi Ministarstvo regionalnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×