12.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Podrška regionalnom razvoju

Potpisan je ugovor s Ministarstvom o sufinanciranju projekta rekonstrukcije škole Molve
P

Iz ovog programa županiji je odobreno sufinanciranje u iznosu od 750 tisuća kuna za projekt rekonstrukcije postojeće škole i kotlovnice, dogradnje knjižnice i zbornice te nadogradnje spremišta u Molvama.

Ne propustite

Na poziv ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac, u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održano je svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekata po Programu podrške regionalnom razvoju. U ime Koprivničko-križevačke županije ugovor je potpisala pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki.

Iz ovog programa županiji je odobreno sufinanciranje u iznosu od 750 tisuća kuna za projekt rekonstrukcije postojeće škole i kotlovnice, dogradnje knjižnice i zbornice te nadogradnje spremišta u Molvama. Ukupna vrijednost te investicije je 1,1 milijun kuna, a ostatak će se osigurati u županijskom proračunu.

Ministarstvo je za sedam projekta u Koprivničko-križevačkoj županiji odobrilo 2,6 milijuna kuna, a sufinancirat će se projekti iz općine Koprivnički Ivanec, Novigrada Podravskog, Đelekovca, Podravskih Sesveta, Kalinovca i Grada Đurđevca.

Na potpisivanju ugovora bili su i načelnici općina // Foto: kckzz.hr

Po Programu podrške regionalnom razvoju za 2017. godinu ukupno je bilo na raspolaganju 45 milijuna kuna.

Nakon potpisivanja ugovora s Ministarstvom, kreće se s raspisivanjem natječaja kako bi mogli započeli predviđeni radovi.

Popis općina, projekata i iznose sufinanciranja možete vidjeti u privitku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×