21.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Potpisane izmjene i dopune Kolektivnog ugovora Grupe Podravka
P

Ne propustite

Predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković potpisao je danas s predstavnicima sindikata koji djeluju u Podravki izmjene i dopune Kolektivnog ugovora Grupe Podravka.

Potpisivanjem dopuna postojećem Kolektivnom ugovoru zaposlenici Podravke imat će dodatak na radni staž u iznosu od 0,5% na osnovnu plaću uz zamrzavanje dosadašnjeg dodatka na radni staž. Povećani su također iznosi dodataka za otežane uvjete rada za 10%, a prilikom ostvarenja planirane neto dobiti Grupe Podravka radnicima pripada kompanijska stimulacija od 2% te dobiti.

U skladu sa Zakonom o radu dogovoreno je vođenje evidencije o radnicima i radnom vremenu kao i uvjetima uvođenja preraspodjele radnog vremena. Ponovno se uvodi i korigiranje koeficijanata radnicima na NKV radnim mjestima, ovisno o stažu, a umirovljenicima se osigurava Božićni poklon u Podravkinim proizvodima.

Prilikom potpisivanja naglašeno je od obje strane da su, uvažavajući gospodarsko stanje, izmjene i dopune Kolektivnog ugovora u interesu stabilnosti i sigurnosti radnih mjesta, te da će se na jesen pregovori nastaviti u interesu napretka i razvoja Podravke ali i zadovoljstva radnika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×