8.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
srednjoškolci i studenti

Potpisani ugovori o stipendiranju: 20 mladih Križevčana ne mora brinuti, zaklada ‘Volim Križevce’ misli na njih
P

U sjedištu zaklade, u prizemlju križevačke zvjezdarnice, svečanost je otvorila predsjednica Zakladne uprave Ivana Dubravec, čestitavši svim dobitnicima stipendija na njihovom marljivom radu i rezultatima koje postižu tijekom školovanja

Ne propustite

U subotu, 17. prosinca u Kozmološkom centru u Križevcima, Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” upriličila je svečano potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija s 20 srednjoškolaca i studenata s područja Križevaca u školskoj i akademskoj godini 2022./2023.

U sjedištu zaklade, u prizemlju križevačke zvjezdarnice, svečanost je otvorila predsjednica Zakladne uprave Ivana Dubravec, čestitavši svim dobitnicima stipendija na njihovom marljivom radu i rezultatima koje postižu tijekom školovanja.

– Ove godine pristiglo je ukupno 48 prijava, od toga 25 srednjoškolaca i 23 studenata, od čega je stipendije dobilo 10 srednjoškolaca i 10 studenata – napomenula je Ivana Dubravec.

Upravitelj Zaklade Hrvoje Belani iskoristio je priliku zahvaliti svim donatorima s područja Križevaca i Zagreba te inozemstva, na pruženoj podršci i prilici da Zaklada i ove godine dodijeli 20 stipendija.

O detaljima provedenog javnog natječaja i načinu bodovanja govorila je članica Povjerenstva za dodjelu stipendija Ana-Maria Rešetar. S mogućnostima volontiranja u Zakladi na njihovom EU projektu „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)”, koji je u provedbi od srpnja ove godine, ukratko je stipendiste upoznao voditelj EU projekta Nikola Ostojčić.

Svi stipendisti prilikom potpisivanja ugovora dobili su i prigodne poklone – majice, blokove i penkala s logotipom projekta RUKe.

Na svečanom potpisivanju ugovora prisutni su bili i članovi Zakladne uprave Ana Končurat i Sandro Novosel.

Ukupno 142.402,05 kuna, odnosno 18.900,00 eura za dodjelu ovogodišnjih stipendija osigurano je u jednakim udjelima iz dva fonda Zaklade – Obrazovnog fonda „Vavra” i Socijalnog fonda „Zakmardi”.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv program

Otkrijte tajnoviti svijet inteligencije na Danima otvorenih vrata i Festivalu znanosti Sveučilišta Sjever

Kraj travnja na Sveučilištu Sjever obilježit će znanstveni, inspirativni i zanimljivi programi. Ovogodišnji Festival znanosti koji se u oba Sveučilišna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×