Flora Centrum mundi

Povodom sajma cvijeća u Ludbregu privremena regulacija prometa te pojačani nadzor, evo detalja

U tom razdoblju privremeno za promet zatvorit će se ulica Matije Gupca od raskrižja s ulicom Petra Zrinskog i Trga sv. Trojstva do ulice Kardinala Alojzija Stepinca, odnosno do raskrižja s ulicom Kardinala Franje Kuharića

10:14h
0
Foto: ludbreg.hr
Foto: ludbreg.hr

U Ludbregu se od 30. travnja do 2. svibnja te od 7. do 9. svibnja održava Međunarodna izložba i sajam cvijeća Flora Centrum mundi. U tom razdoblju za promet će se privremeno zatvoriti ulica Matije Gupca od raskrižja s ulicom Petra Zrinskog i Trga sv. Trojstva do ulice Kardinala Alojzija Stepinca, odnosno do raskrižja s ulicom Kardinala Franje Kuharića, navode iz PU varaždinske.

Nadalje, na području Policijske postaje Ludbreg priprema se lokalna akcija Alkohol pa će policija provoditi pojačani nadzor prometa.

– Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge – poručuju iz PU varaždinske.