Povodom Valentinova u Domoljubu nastupaju Sandra Bagarić i Darko Domitrović

09:41h
0
Sandra Bagarić i Darko Domitrović

Povodom Valentinova u koprivničkom Domoljubu gostovat će sopranistica Sandra Bagarić. Koncert pod nazivom “Ja ljubim…” održat će se u četvratk, 13. veljače s početkom u 19 sati, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 35 kuna, od 3. veljače na blagajni Domoljuba.

Uz pratnju vrsnog pijanista Darka Domitrovića, poznata hrvatska sopranistica je za koprivničku publiku pripremila repertoar sastavljen od glazbenih poslastica koje su ujedno i presjek Sandrine dugogodišnje karijere.

– U mojem programu ‘Ja ljubim…’ svatko može pronaći neki mali biser za sebe. Bit će tu sjajnih napjeva iz opereta pa i talijanskih kancona, naravno, neizostavni dio programa su i songovi iz poznatih mjuzikala, a i evergreeni – najavila je Sandra Bagarić, dodajući kako je sretna što jednu ovakvu turneju može raditi sa svojim suprugom, Darkom, koji joj je vjerni pratitelj, kako u životu, tako i na sceni.

Poznata je sopranistica svojim koncertnim programom „Ja ljubim…” do sada obišla Umag, Viroviticu, Karlovac, Poreč, Našice, Vukovar i druge hrvatske gradove, a publika je bila oduševljena viđenim.