30.1 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Požar u Bukovcu/Habijan: Ovakvu katastrofu nisam vidio 30 godina
P

Ne propustite

U gašenju požara skladišta tvrtke Požgaj u Velikom Bukovcu sudjelovalo je dvadesetak vatrogasaca iz naše županije, i to dobrovoljna vatrogasna društva iz Legrada, Đelekovca, Podravske Selnice, Imbriovca te Rasinje, s ukupno šest navalnih vozila. JVP Koprivnica pomagala je u gašenju s jednim navalnim vozilom i četiri vatrogasca.

Kako doznajemo, pozivu su se odazvali i DVD-i iz Peteranca i Sigeca, no vraćeni su natrag jer više nije bilo potrebe za njihovom pomoći.

-Trideset se godina profesionalno bavim vatrogastvom, no ovakav požar ne pamtim – otkrio nam je Zvonimir Habijan, županijski vatrogasni zapovjednik, dodajući kako je vatra gutala sve pred sobom takvom brzinom da im je zapravo bilo najvažnije spriječiti njeno širenje na okolne objekte i kuće.

Ukoliko zgarište bude potpuno sanirano, oko 14 sati trebao bi početi očevid na mjestu požara koji je progutao milijune eura. 

Podsjetimo, požar je opustošio skladište i pogon Požgaj Grupe u svega pola sata. Vatra je progutala svu robu, odnosno parkete, koji su bili pripremljeni za izvoz.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neke države ga povukle

Pod istragom je popularni lijek protiv bolova koji se prodaje i u Hrvatskoj, može izazvati ozbiljne komplikacije

Europska agencija za lijekove (EMA) potvrdila je da istražuje jedan lijek protiv bolova, a radi se o lijeku metamizol. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×