7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Poziv poduzetnicima za zajednički nastup na sajmu u Gudovcu
P

Ne propustite

Ovogodišnji 22. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se u periodu od 5. do 7. rujna 2014. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam manifestacija je s velikom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednome mjestu u okviru kojeg će se već tradicionalno održati Državna stočarska izložba na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Sajam će ponuditi niz novosti i zanimljivosti za poljoprivrednike, poduzetnike, obrtnike, djelatnike u turizmu i gospodarstvu, kao i bogat kulturno – umjetnički i zabavni program za sve posjetitelje.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja već tradicionalno u suradnji s HOK Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijskom komorom Koprivnica organizira zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Za sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije na 22. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu da se jave u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila: info@pora.com.hr zaključno do 8. kolovoza 2014. godine.

PORA

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obavijestite policiju

Marijana je nestala prije četiri dana, za njom se traga, jeste li je vidjeli?

Marijana Franjić iz Pitomače nestala je 19. travnja u Virovitici, a za njom se otad traga. Kako navode iz MUP-a,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×