Grozno

Poznati su detalji stravične nesreće i identitet preminule vozačice

09:17h
0
Prometna nesreća Štaglinec, Koprivnica // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Dolaskom do kuće broj 1, zbog neprilagođene brzine vozilom je prešao na lijevu stranu kolnika i naletio na Ford križevačkih registracija.

Utvrđene su okolnosti tragične prometne nesreće koja je dogodila, jučer, u utorak, oko 15.45 sati u Kuštanima kraj Križevaca. Vozač (27) vozio je BMW križevačkih registracija državnom cestom DC 28, iz smjera Novog Gloga.

Dolaskom do kuće broj 1, zbog neprilagođene brzine vozilom je prešao na lijevu stranu kolnika i naletio na Ford križevačkih registracija, kojim je u istom smjeru upravljala vozačica (60), te skretala u lijevo na kolni ulaz kuće broj 3.

Od siline udarca Ford je odbačen u lijevi putni jarak, a vozačica Nada Hanžeković je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula.

Vozač BMW-a je lakše ozlijeđen, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru.

Zbog osiguranja mjesta događaja i očevida na ovom dijelu državne ceste DC 28, u vremenu od 16 do 20 sati promet se odvijao otežano, naizmjeničnim propuštanjem vozila jednom prometnom trakom.

čitam...
Loading...