20.7 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
USKORO PROMJENA

Poznati koprivnički poduzetnik preuzima kiosk u centru grada, otkrio nam je planove i što će u njemu prodavati: Nadam se do jeseni sve staviti u funkciju
P

Na policama nove suvenirnice naći će se i majice lokalnih rukometnih i nogometnih ekipa, domaći med, ali i još pregršt različitih proizvoda, otkrio nam je Švaco

Ne propustite

Zrinski trg zasjao je punim sjajem, mišljenja oko njegovog izgleda su i nadalje podijeljena, no oko jednog detalja na njemu svi smo složni da ga treba promijeniti ili mu barem udahnuti novi sloj boje i kakav moderan detaljčić.

Riječ je o smeđem kiosku koji već godinama stoji na ulazu na trg od strane Nemčićeve ulice, a koji je, nakon što je kiosk Tiska prebačen nekoliko metara dalje, “iskočio” u prvi plan. Kiosk je stalni trn u oku brojnim prolaznicima i tema za raspravu pri ispijanju kava.

Provjerili smo u Gradu Koprivnici kakvo je njihovo mišljenje po pitanju sporne nekretnine.

Kiosk je inače u vlasništvu Darka Frankola kojeg je gradska uprava već kontaktirala po tom pitanju, pojasnio nam je Tomislav Golubić, pročelnik za upravljanje gradskom imovinom.

– U razgovorima smo s vlasnikom od kojeg smo zatražili da ga stavi u funkciju, ali nipošto u ovakvom obliku, već ga je potrebno urediti. Lokacija mu može ostati ista, a na njemu je odluka hoće li obnoviti sadašnji ili nabaviti novi kiosk. U procesu smo pronalaska rješenja, a naša ideja je da u prostoru bude prodaja suvenira – pojasnio je Golubić.

Foto: Ivan Balija
Darko Frankol // Foto: Ivan Balija

Darko Frankol, vlasnik obrta za proizvodnju i popravak obuće otkrio nam je da je prostor dao u najam drugom gradskom poduzetniku, Mladenu Švaci, koji će u njemu razvijati svoju poslovnu ideju.

– Prostor će se sigurno promijeniti, imat će staklene stijene sa svjetlećom reklamom, a naravno, bit će maknut i natpis Kožna galanterija Frankol – rekao je Frankol.

Provjerili smo sa Mladenom Švacom kakvi su mu planovi.

– Ideja je otvoriti suvenirnicu u kojoj će građani, ali i svi koji dođu u Koprivnicu, moći kupiti autohtone proizvode, jer je to ono što gradu fali. Svi koji izrađuju kakve suvenire, a imaju vezu s Koprivnicom i Podravinom, dolaze u obzir, otvoreni smo za suradnju – kazao je Švaco te dodao da će se na policama nove suvenirnice naći i majice lokalnih rukometnih i nogometnih ekipa, domaći med, ali i još pregršt različitih proizvoda, ovisno o uvjetima koje će morati ispuniti da bi ih u prostoru prodavali.

– Na Gradu Koprivnici je da urede prilaz koji je trenutno u blatu, nadam se do jeseni sve staviti u funkciju – pojasnio je Švaco.

Frankol kiosk
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×