16.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
rođendan gradadan grada

Poznati novinar Branimir Farkaš na Sveučilištu Sjever održat će gostujuće predavanje
P

Ne propustite

U petak, 4. studenoga Sveučilište Sjever pridružuje se brojnim aktivnostima obilježavanja Dana grada Koprivnice i “29. Galovićeve jeseni”. Na Odjelu za komunikologiju, medije i novinarstvo ovim povodom ugošćuju Branimira Farkaša, poznatog novinara, bivšeg diplomata, književnika, izvođenog dramskog pisca i glazbenika koji će studentima Preddiplomskog i Diplomskog studija KMN održati gostujuće predavanje s početkom u 17 i 30 koje će biti otvoreno za javnost, obavijestili su iz Sveučilišta Sjever.

Tema za razgovor sa studentima bit će više budući da Farkaš  od 1989. radi na Hrvatskoj radio televiziji gdje je radio za vrijeme domovinskog rata, a nakon toga bio glavni vanjskopolitički izvjestitelj, urednik i voditelj TV Dnevnika te vanjskopolitički komentator. Autor je četiri dokumentarna filma, više tisuća reportaža, od kojih više od 700 iz 50-ak država svijeta. Više od 20 godina pratio je povijesna suđenja Haškoga suda. Intervjuirao je vodeće domaće i strane državnike. Četiri je godine proveo u diplomaciji na mandatu u Indiji od 2001.-2004. Autor je tri drame, od kojih se “Iskrica” od 2019. izvodi s uspjehom diljem Hrvatske.

Zanimljivo je da  odmah nakon predavanja slijedi  „Afterparty na Sjeveru“ gdje će u 19 sati u prostoru FUNK-a, u Kampusu Koprivnica biti održan koncert Branimir Farkaš & Nasljednici na koji su pozvani svi studenti i ostali zainteresirani.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×