10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
proizvodnja voća i voćnih prerađevina

Pred nama su 25. Dani voća koji donose bogat program na novoj lokaciji, evo detalja
P

Svi oni koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti do prvog listopada, a županija osigurava besplatan izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala.

Ne propustite

Pred nama su 25. Dani voća Koprivničko-križevačke županije koji će se održati 6. i 7. listopada.

Riječ je o najznačajnijoj manifestaciji posvećenoj promociji proizvodnje voća i voćnih prerađevina.

– Petak je rezerviran za stručna predavanja, a u subotu, 7. listopada u prostoru Staroga grada u Đurđevcu s početkom u 10 sati bit će održan sajam izlagačko-prodajnog karaktera – ističu iz županije.

Dodaju da se i ove godine očekuje sudjelovanje velikog broja OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji, a posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnoj promotivno-prodajnoj izložbi i ostalim programima.

Svi oni koji žele sudjelovati, mogu se prijaviti do prvog listopada, a županija osigurava besplatan izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala.

Istaknimo da je glavni organizator 25. Dana voća Koprivničko-križevačka županija, a u organizaciji sudjeluju Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, područna jedinica Koprivnica te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije i Poljoprivredna zadruga „Gruda“ za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća.

Detaljan program:

PETAK, 6.10.2023.

STRUČNA PREDAVANJA U GALERIJI STAROGA GRADA ĐURĐEVCA, STAROGRADSKA 21, ĐURĐEVAC

17:00 – 17:30 Osvrt na 25 godina manifestacije Dana Voća – Viši stručni savjetnici Tanja Lasić Jašarović i Leon Golub, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede Ministarstva poljoprivrede

17:30 – 17:50 Prezentacija trogodišnjeg projekta očuvanje i revitalizacija tradicionalnih voćnih vrsta i sorti – dr. Martina Babojević, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

17:50 -18:20 Mjere ruralnog razvoja – Andrea Laklija, voditeljica odjela za razvoj konkurentnosti poljoprivrede i šumarstva Ministarstva poljoprivrede

SUBOTA, 7.10.2023.

SAJAM IZLAGAČKO-PRODAJNOG KARAKTERA U PROSTORU STAROGA GRADA, STAROGRADSKA 11, ĐURĐEVAC

10:00 Otvorenje manifestacije 25. Dani voća KKŽ

10:15 Kulturno-umjetnički program

11:00 Proglašenje najuređenijeg izlagačkog prostora

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×