21.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predavanje Andreje Široki o Theta iscjeljivanju u srijedu u knjižnici
P

Ne propustite

U srijedu 2. travnja 2014. godine u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica u okviru programa zdravstvenih informacija bit će održano predavanje o Theta iscjeljivanju, jednoj od tehnika energetskog i duhovnog iscjeljivanja, čudesnom i moćnom načinu samospoznaje i duhovnosti.

Predavanje će održati Andreja Široki, učiteljica i praktičarka Theta iscjeljivanja, samostalna plesna umjetnica, koreografkinja i plesna pedagoginja. Završila je Školu za suvremeni ples Ane Maletić u Zagrebu. Ostvarila je niz plesnih i kazališnih projekata; kao plesačica, performerica te suradnica za pokret. Bila je dugogodišnja članica Zagrebačkog plesnog ansambla. Surađivala je s nizom domaćih i inozemnih pedagoga, redatelja i koreografa. Autorica je šest cjelovečernjih profesionalnih plesnih predstava i više od desetak dječjih plesnih predstava. Osnivačica je Centra za ples i umjetničko istraživanje koji djeluje prvenstveno na području grada Koprivnice i čiji je cilj poticati kreativno izražavanje i promoviranje plesne umjetnosti. Uz ples, od 2010. godine počinje se baviti Theta iscjeljivanjem te nakon završenih praktičarskih seminara, 2012. završava i učiteljske seminare Theta iscjeljivanja pri ThetaHealing Institute of Knowledge.

Theta iscjeljivanje jednostavna je tehnika koju svatko može naučiti, a ublažava stres te znatno i dugoročno smanjuje anksioznost, omogućava duboko tjelesno opuštanje i mentalnu jasnoću, povećava verbalnu sposobnost i vizualnu inteligenciju, razvija intuiciju i kreativnost, oslobađa od raznih vrsta ovisnosti te rješava uzroke bolesti i poremećaja, a samim time uklanja i simptome.

Na predavanju će posjetitelji imati priliku sudjelovati u kratkoj meditaciji, a bit će moguće iskusiti i tretman Theta iscjeljivanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×