10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predavanje ‘Osnove organskog vrtlarenja’ u subotu u koprivničkim Eko vrtovima
P

Ne propustite

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga Kopriva u suradnji s udrugom ‘Biovrt – u skladu s prirodom’ organizira predavanje ‘Osnove organskog vrtlarenja’. Saznajte što su osnove zdravog rasta, kako se nositi s bolestima biljaka, osnove malčiranja, zdravog tla, nošenja s ljetnim vrućinama i mnogo više.

Predavanje će se održati u subotu, 1. kolovoza 2015. s početkom u 11 sati u Koprivnici, na lokaciji projekta Zajednički eko vrtovi Udruge Kopriva, u Špoljarskoj ulici bb.

Predavanje će održati Silvija Kolar – Fodor, predsjednica udruge Udruga Biovrt – u skladu s prirodom, autorica internetske stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica tekstova rubrike U skladu s prirodom u časopisu 100% prirodno, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, autorica bloga U skladu s prirodom na Blogosferi Večernjeg lista, zaljubljenica u prirodu i dugogodišnja biovrtlarka.

Udruga ‘Biovrt – u skladu s prirodom’ je nevladina i neprofitna organizacija, koja radi na promicanju i edukaciji o životu u skladu s prirodom, podizanju svijesti o održivom razvoju, promicanju očuvanja biološke raznolikosti, te na promicanju ekološke i organske proizvodnje namirnica i svih biljaka općenito.

Udruga Kopriva, koprivnička inicijativa volontera i aktivista je neprofitna nevladina organizacija osnovana 2012. godina čija je vizija organizirano okupljanje proaktivnih pojedinaca s područja našeg grada zainteresiranih za rad za opće dobro i stvaranje novih inovativnih sadržaja. Uz kontinuirane programe poput programa solidarnosti, video produkcije i volonterskog centra 2014. udruga Kopriva je osnovala prvi koprivnički društveni vrt, svoj najveći projekt Zajedničkih eko vrtova.

Predavanje je besplatno, dok su dobrodošli prilozi za isplatu putnih troškova predavačice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

giveaway

Znamo čiji će mališani uživati na velikom i kino napuhancu EvaTeo zone zabave

Oduševljenje i zabava su naša specijalnost, a EvaTeo zona zabave je vaša nova destinacija u Koprivnici za sve vrste...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×