12.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predavanje “Uspješan biovrt unatoč klimatskim (ne)prilikama” i razmjena sjemenja
P

Ne propustite

Za sve ljubitelje prirode i vrtlarenja, udruga “Kopriva” u suradnji s udrugom “Biovrt – u skladu s prirodom” organizira predavanje „Uspješan biovrt unatoč klimatskim (ne)prilikama” i razmjenu sjemenja. Predavanje će se održati u subotu 7. Ožujka 2015. s početkom u 15:00 sati u Koprivnici, u dvorani Gradske vijećnice.

Na predavanju će biti prezentirano mnoštvo savjeta kako se na svom vrtu prilagoditi sve češćim klimatskim promjenama. Naime, zadnjih nekoliko godina svjedočili smo velikim sušama, dok je prošla godina bila ekstremno kišna. Takve godine izuzetno otežavaju uzgoj hrane na vlastitim vrtovima. Međutim, postoje i praktična rješenja i znanja koja će vam pomoći kako da se nosite s vremenskim (ne)prilikama, bolestima, nametnicima i ostalim nedaćama, te i u takvim godinama imate zadovoljavajući urod na svom vrtu.

Razmjena sjemenja održati će se od 16 do 17 sati. Organizatori pozivaju sve koji čuvaju domaće sjeme da sudjeluju u ovom događaju i dođu razmijeniti sjeme. Oni koji nemaju sjeme za razmjenu do istog mogu doći i donacijom za sjeme.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ne instalirajte ih

Oprez! Ovo su programi kojima prevaranti mogu upasti u vaš mobitel i “počistiti” vam bankovni račun

Kriptovalute i ulaganje u njih i dalje je vrlo popularno, a to koriste i brojni prevaranti koji vrebaju građane...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×