24.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PZ Ludbreški kraj

Koja rješenja primijeniti u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji
K

Predavanje na kojem su se poljoprivrednici upoznali s novim rješenjima u području ishrane i zaštite bilja izazvalo je velik interes.

Ne propustite

Na predavanju održanom u prostoru Poljoprivredne zadruge Ludbreški kraj prisutni su imali priliku upoznati se s novim rješenjima u području ishrane i zaštite bilja kao i s novim proizvodima za profesionalnu ekološku i konvencionalnu poljoprivrednu proizvodnju.

Zbog velike zainteresiranosti poljoprivrednih proizvođača a vezano uz primjenu novih rješenja u poljoprivrednoj proizvodnji, Poljoprivredna zadruga Ludbreški kraj priprema novo predavanje koje će se održati u ponedjeljak 20.ožujka u 19:00 sati u sjedištu zadruge.

Za sva pitanja i informacije možete se obratiti u sjedište Poljoprivredne zadruge Ludbreški kraj svakodnevno od 07:00 do 15:00 sati ili putem emaila: upravitelj@pz-ludbreski-kraj.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Optužni prijedlog

Koprivnička policija nema milosti, za 1,17 promila i vožnju pod zabranom traži kaznu 2000 eura!

Koprivnička policija podnijela je optužni prijedlog sudu protiv jednog 40-godišnjaka zbog dva teža prometna prekršaja. Dotični je najesen prošle godine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×