14.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predavanje “Zvukoterapija”
P

Ne propustite

U srijedu, 14. ožujka 2012. u 18 sati u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica (Čitaonica tiska na prvom katu) bit će održano predavanje Svemira Vranka „Zvukoterapija – put do harmonije duha i tijela“.

Svemir Vranko, diplomirani pedagog, začetnik je zvukoterapije u Hrvatskoj, terapeut i učitelj terapeutskih metoda kao što su Yumeiho tehnika, Švedska – Esalen masaža, Romanowski metoda i Abhyanga – Ayurvedska masaža. Osim toga, održava plesne radionice Vision Dance-a i radionice zvukoterapije na kojima podučava harmonijsko pjevanje i sviranje australskog didgeridooa. O terapeutskim je vještinama učio od vrhunskih majstora u Americi i Japanu, a trenutno živi u Zagrebu i djeluje u terapeutskom centru Sunce. Autor je priručnika “Zvukoterapija – dobre vibracije za dušu i tijelo” s glazbenim CD-om za zvukoterapiju.

Mag. edu. Vranko poručuje kako zvukoterapijom možemo na prirodan i suptilan način utjecati na promjenu našeg stanja svijesti i time razriješiti uzroke naših tjelesnih problema uz istovremeno lakše postizanje dublje harmonije s nama samima i s našom okolinom. Kroz predavanje i demonstracije uživo pokazat će kako tjelesno orijentiranim tretmanima i zvukoterapijom možemo ponovno vratiti izgubljenu ravnotežu.

Program je slobodan za sve zainteresirane.

Više informacija o terapeutu i njegovu radu možete pronaći na blogu http://svemirvranko.blogspot.com/. .

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nismo baš "tako" dobri

Gospodarstvo u našoj županiji je zapravo – osrednje, jedino prosječna plaća radnika ulazi u top 10!

Podravka, Radnik, Carlsberg, Hartmann i još nekoliko većih kompanija "kičma" su županijskog gopspodarstva. No, što zapravo govore podaci poslovanja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×