9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljanje cd-a Natalije Imbrišak
P

Ne propustite

U srijedu, 18. siječnja 2012. u 19 sati u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica (Stručno-znanstveni odjel) koprivničkoj publici bit će predstavljen prvi samostalni solistički CD Natalije Imbrišak “Barokna razglednica”.

Koprivnička orguljašica mr.art. Natalija Imbrišak prisutna je u glazbenom životu Koprivnice već više od dvadeset godina. Njezini solistički koncerti na orguljama crkve Sv. Nikole i Franjevačke crkve posljednjih su petnaest godina postali tradicionalni i željno iščekivani glazbeni događaji. Nakon što je 1990. godine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu diplomirala teorijske predmete, a 1994. i orgulje u razredima Žarka Dropulića i Marija Penzara studirala je i na Kraljevskom konzervatoriju u Bruxellesu te poslijediplomski studij završila magisterijem u Zagrebu. Od 1997. godine profesorica je orgulja u Glazbenoj školi u Varaždinu te stalni predavač u Šibenskoj ljetnoj orguljaškoj školi. Nastupala je u nizu europskih država, a aktivna je i kao orguljašica i dirigentica mješovitog pjevačkog zbora u crkvi sv. Nikole u Koprivnici.

Na nedavno snimljenom CD- u zabilježila je program izveden na solističkom koncertu u okviru 41. Varaždinskih baroknih večeri, uglednom festivalu međunarodnog značaja. Kroz raznolike barokne oblike upoznaje nas s bogatom paletom zvukova orgulja varaždinske katedrale.

U predstavljanju CD-a “Barokna razglednica” sudjelovat će prof. Emin Armano, organolog, Vladimir Gotal, urednik i producent izdanja te Ariana Šandl, dipl. muzikolog.

 Program je slobodan za sve zainteresirane, a CD će se moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×