14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljanje knjige “Dario Kordić” u Busovači i Livnu
P

Ne propustite

Koprivnički novinar i publicist Mladen Pavković  nastavlja s objavljivanjem knjiga vezanim uz hrvatski Domovinski rat i njihovim promocijama. Tako će u subotu, 3. kolovoza, u dvorani kina Theatre u Busovači održati predstavljanje već trećeg izdanja knjige “Dario Kordić-da se ne zaboravi”, koju je priredio i uredio zajedno s Miroslavom Piplicom, predsjednikom Hrvatsko-austrijske zajednice iz Beča.

U knjizi su objavljeni svi najvažniji dokumenti Haaškog suda, od optužnice do presude, niz tekstova i fotografija, tako da čitatelji sami mogu presuditi je li Dario Kordić ratni zločinac ili Junak hrvatskog Domovinskoga rata, kako ga mnogi doživljavaju? Kordić je već 16 godina u zatvoru, od ukupno 25. Iduće godine postoji mogućnost da bude pušten na uvjetnu slobodu. Priređivači ističu da su do sada priredili desetak uspješnih promocija Kordićeve knjige, i to ne samo u BiH, već i u Hrvatskoj, Austriji i Njemačkoj.

Dan kasnije, tj. u nedjelju predstavljanje iste knjige bit će održano i u kino dvorani u Livnu.

Promocijama će biti nazočni i članovi obitelji Kordić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×