TRADICIJA

Predstavljeno novo, punoljetno izdanje “Koprivničkog godišnjaka”, distribucija po kućanstvima kreće već danas

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić zahvalio je cjelokupnom uređivačkom timu koji su se uključili u ovogodišnju priču oko kreiranja novog broja gradske tiskovine te ga još jednom uspješno postavili na noge.

09:26h
0
promocijagodisnjaka
Foto: Sonja Badalić

Na kućne adrese građana Koprivnice u idućih će nekoliko dana stići novo izdanje informativnog godišnjeg biltena “Koprivnički godišnjak”. Ovogodišnje, punoljetno, 18. izdanje tiskano je u 12 tisuća primjeraka, a povodom punoljetnosti izdanja, naslovnicu mu krasi uradak Koprivničkog umjetnika Zvonimira Haramije Hansa.

Novi primjerak otisnut je na 124 stranice i donosi sve važnije događaje koji su obilježili život u Koprivnici od prošlog rođendana grada, do danas.

Predstavljanje novog broja „Koprivničkog godišnjaka“ održano je danas u Galeriji Mijo Kovačić.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić zahvalio je cjelokupnom uređivačkom timu koji su se uključili u ovogodišnju priču oko kreiranja novog broja gradske tiskovine te ga još jednom uspješno postavili na noge.

Mišel Jakšić // Foto: Sonja Badalić

– Za punoljetnost smo si poklonili Hansa i malo življe boje. Uvijek moramo ostati u duši mladi i razigrani jer samo tako možemo ići naprijed – kazao je Jakšić te dodao kako bez predanog rada brojnih zaposlenika gradske uprave, ustanova, tvrtki, gospodarstva, sportskih ljudi, ali i umirovljenika na čijim temeljima današnja gradska vlast nastavlja djelovati ne bi bilo ni razvoja naše Koprivnice.

– Lako je napuniti 124 stranice kad imaš što predstaviti, s čime se pohvaliti kad imaš što isprezentirati kao nekakav budući plan. Ovo 18. izdanje povodom 665. rođendana Grada pokazuje da ovaj grad unatoč svemu lošemu i teškom, a mislim na korona pandemiju, koja je još među nama, no nije mogla zaustaviti sve što Koprivnica nosi u sebi te i dalje raste i razvija se – istaknuo je Jakšić.

Distribucija biltena započinje danas, 26. listopada, a isti će do Dana grada biti dostavljen svim domaćinstvima na području grada Koprivnice.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW