15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OBILJEŽAVANJE

Predstavnici gradske Vatrogasne zajednice posjetili Lendavu u sklopu velikoga rođendana
P

U sklopu proslave svečano je otvoren novoizgrađeni Centar za zaščito in reševanje Lendava koji je na jednom mjestu udružio vatrogasce, Crveni križ i Civilnu zaštitu.

Ne propustite

Koprivničku Vatrogasnu zajednicu na obilježavanju 146 godina od osnutka Prostovoljnega gasilskega društva Lendava u Sloveniji predstavljale su tajnica VZG-a Koprivnica Ines Štefanić i Helena Jakopiček Sarafimovski iz DVD-a Starigrad.

U sklopu proslave svečano je otvoren novoizgrađeni Centar za zaščito in reševanje Lendava koji je na jednom mjestu udružio vatrogasce, Crveni križ i Civilnu zaštitu. Želi se postići bolja koordiniranost te rad svih spomenutih prilikom požara, prirodnih te drugih nesreća.

Otvorenju je prisustvovao Marjan Šarec, predsjednik Vlade Republike Slovenije, uz kojeg su se prisutnima obratili gradonačelnik Lendave Janez Magyar te predsjednik Gasilske zveze Lendava Srečko Prendl.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prevezen u bolnicu

Policajac na motociklu osiguravao biciklističku utrku, pao je s motora i završio u metalnoj ogradi

Još uvijek nije poznato u kakvom je stanju prometni policajac koji je osiguravao biciklističku utrku tijekom koje je pao...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×