14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza posjetili Koprivnicu radi priprema za SP juniorki
P

Ne propustite

Delegacija Hrvatskog rukometnog saveza predvođena direktorom marketinga Silvijem Njirićem sastala se jučer sa zamjenikom župana Ivanom Palom, tajnicom RK Podrvaka Vegeta Ljerkom Vresk, tajnicom RK Koprivnica Sonjom Šafar Turk i ravnateljem Gimnazije „Fran Galović” Vjekoslavom Robotićem.

Sastanak je održan kako bi dogovorili tehničke detalje oko organizacije Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometašice koje će se od 28. lipnja do 13. srpnja održavati u Koprivnici.

Tom su prilikom obišli dvoranu, a direktor marketinga HRS-a Silvijo Njirić istaknuo je kako će biti potrebno formirati različita povjerenstva za svaki grad u kojem će se prvenstvo održavati, i to povjerenstva za: natjecanje, prihvat i smještaj, transport, informatiku i akreditacije, doping i zdravstvo, marketing i promociju, press, protokol i ceremonijal te sigurnost.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×