14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavnici Županije na hrvatsko-mađarskom susretu „Zajedno u Europi“
P

Ne propustite

U subotu, 04. lipnja, predstavnici Koprivničko-križevačke županije, zamjenici župana Ivan Pal i Darko Sobota, predsjednica Županijske skupštine Milica Fuček, te direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc prisustvovali su hrvatsko-mađarskom susretu „Zajedno u Europi“ koji se održao u mjestu Sormás kod Nagykanizse.

Susret je organiziran od strane Hrvatske turističke zajednice predstavništva u Budimpešti i dviju zaklada iz Mađarske, a uz predstavnike Koprivničko-križevačke, Varaždinske i Međimurske županije, susretu su prisustvovali i predsjednik mađarske Vlade Tibor Navracsics, državni tajnik Zoltan Balog, nekoliko zastupnika iz mađarskog parlamenta, hrvatski ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, te ostale ugledne osobe iz hrvatskog i mađarskog javnog i kulturnog života.

 

Zamjenik župana Ivan Pal i direktor Turističke zajednice sudjelovali su na Okruglom stolu na temu „Kako zajednički što bolje iskoristiti sredstva EU fondova u turizmu?“.

Cilj susreta je produbljivanje hrvatsko-mađarskih odnosa, odnosno nastavak suradnje između hrvatskih i mađarskih županija, s naglaskom na gospodarsku i kulturnu suradnju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×