18.2 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Srednjoškolska sekcija

Predstavom Test zaintrigirali publiku
P

Ne propustite

Glavni likovi, njih sedam, pozvano je na nesvakidašnji test u kojem se traži jedan odgovor na jedno pitanje.

U Domu kulture srednjoškolska sekcija Gradskog kazališta Đurđevac, za Đurđevo je održala premijeru nove predstave Test, koja je nastala prema istoimenom filmu Stuarta Hazeldeina (Exam), a tekst su adaptirali Antonia Šikljan i Matija Bažulić.

Glavni likovi, njih sedam, pozvano je na nesvakidašnji test u kojem se traži jedan odgovor na jedno pitanje. Međutim, na njima je da prvo pronađu pitanje kako bi znali odgovoriti. Za pronaći odgovor vremenski su ograničeni, a cijela priča se dodatno zakomplicira kada stvari krenu nizbrdo.

Svojim su nastupom zaintrigirali i oduševili publiku. Predstava je bila humanitarnog karaktera te su se skupljali dobrovoljni prilozi za teško bolesnog sugrađanina, četverogodišnjeg Davida Fučka.

U predstavi su glumili David Islam, Indira Koser, Anita Ivandija, Dea Patačko, Daniel Ptičak, Petra Piskor, Sanja Sočec, Anja Čorba i Josip Marelja. Režija: Matija Bažulić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×