6.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Preko 260 izlagača na 13. obrtničkom i gospodarskom sajmu
P

Ne propustite

Državna tajnica Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Tihana Kraljić otvorila je u Križevcima 13. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije. Govoreći o važnosti malog i srednjeg poduzetništva kazala je kako je Ministarstvo ove godine u taj sektor plasiralo 326 milijuna kuna bespovratnih potpora. Najnoviji podaci pokazuju rast industrijske proizvodnje u Hrvatskoj, a u cilju gospodarskog oporavka Vlada nastavlja sa stvaranjem uvjeta za brže i jeftinije pokretanje posla, te uklanjanje barijera za inozemne ulagače. Grad Križevci su upravo primjer kako uspješno realizirati investiciju s inozemnim ulagačima, poručila je na kraju u Križevcima Tihana Kraljić.

Župan i predsjednik Organizacijskog odbora sajma Darko Koren je rekao da uspješnu ocjenu sajma jamči više od 260 izlagača, a to je ispunilo očekivanja organizatora, pa vjeruje da će i izlagača i posjetitelja. Sajmom se tako nastavlja kontinuirano promoviranje poduzetništva i obrtništva. Križevački gradonačelnik Branko Hrg osvrnuo se na proteklu gospodarsku godinu, te je naveo kako ju je obilježila gradnja škole u kojoj će se školovati budući obrtnici i poduzetnici, te dolazak tvrtki od talijanskom MEP-a preko PPK Kutjeva do Atlantic Grupe, a to je znak da je i kriza nekima šansa.

 

U tri dana trajanja sajma za posjetitelje je organiziran niz zanimljivih sadržaja u krugu bivše križevačke vojarne, poput izložbe malih životinja, ekoloških radionica, krštenje mošta, te modne i revije frizura, kao i natjecanje šumovlasnika. A najsretnijeg posjetitelja sajma, kao i dosadašnjih godina, čeka glavna nagrada – automobil.

tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024

PRIVREMENI REZULTATI Gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić ulazi u Sabor

Gradonačelnik grada Ludbrega, Dubravko Bilić prema trenutnim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva ulazi u Sabor. Dubravko Bilić i njegova Nezavisna platforma...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×